Opzoek hoe je jouw besturingssysteem veranderd?

Dan zit je hier goed!

Voor het begin: Als je je besturingssysteem wilt veranderen worden ALLE bestanden verwijderd! Zorg dus dat je NIKS kwijt bent, want het is NIET meer terug te halen!

Stap 1: Ga naar het VPS Paneel en login met jouw gegevens (deze heb je ontvangen bij je bestelling).

Stap 2: Zodra je bent ingelogt krijg je iets zoals dit te zien:

Stap 3: Klik op jouw server

Stap 4: Klik op reinstall:

Stap 5: Selecteer een nieuw besturingssysteem en klik op reinstall(Let op! Er kunnen andere besturingssystemen zijn toegevoegd!)

Voor deze keer kiezen we "ubuntu 16.04":

Stap 6: Log opnieuw in op je VPS, de login gegevens zijn hetzelfde gebleven.

Je hebt nu een VPS met een ander besturingssysteem