Wat te doen met de error: xhr poll error

xhr poll error

Dit betekend dat uw daemon uit staat. Hieronder staat beschreven hoe u de error oplost:

Ik heb een hosting pakket, wat moet ik doen?

Als u een hostingpakket heeft moet u contact opnemen met ons. Wij zetten uw daemon dan weer aan.

Ik heb een VPS, wat moet ik doen?

Reboot uw server en kijk als de daemon nu wel aan gaat. Gaat de daemon niet aan? Volg de stappen hieronden

1. Login in uw SSH doormiddel van bijvoorbeeld
           Windows: Putty

Putty

127.0.0.1 is een example van uw VPS IP

2. Als u ingelogd bent in uw vps doormiddel van de gegevens in te vullen, kunt u invullen in de commandline:
            service wings start
4. Start de daemon door een error niet op of heeft u een error? Neem dan contact met ons op via een ticket op de website. Wij helpen u graag verder

• Pterodactyl, daemon