Kennisbank

Kennisbank beschrijving

Hoe zet ik een wereld in mijn server? Print

• 2

Opzoek hoe je een wereld in je server moet zetten?

Dan zit je hier goed!

Stap 1: Ga in het paneel naar File Manager. Hier vind je een mapje met de world. Waarschijnlijk is deze world, maar dit kan ook anders zijn. Onthoud deze naam goed!

Image from Gyazo

Stap 2: Stop je server!

Stap 3: Nu zoek je het mapje van de naam van je wereld die je bij stap 1 gevonden hebt. Verwijder deze in Filezilla (Maak eventueel een backup door deze te slepen naar je bureaublad of waar dan ook op je computer)

Stap 4: Hernoem de wereld die je gaat uploaden naar de naam die bij stap 1 staat.

Stap 5: Klik rechts op de map (linkerkant natuurlijk) en klik uploaden. Filezilla is nu bezig.

Stap 6: Als filezilla klaar is en alle stappen goed gelukt zijn kunt u de server restarten.

Stap 7: Als alles goed gegaan is kunt u de server joinen.

Is het niet gelukt? Maak dan even een ticket aan op de website.