Hoe krijg ik de 403 forbidden melding weg?

Opzoek hoe krijg ik de 403 forbidden melding weg?

Dan zit je hier goed!

Hoe zorg ik dat de error weg gaat?

De melding is te verhelpen. We moeten of een index.php of index.html aanmaken in de map domains/jouwdomeinnaam.nl/public_html of zelf een index.html aanmaken die dus nieuw is. Dit laatste, is om snel de melding weg te krijgen. Makkelijk te doen in het DirectAdmin-paneel van mc-node.

(Let op het is hoofdletter gevoelig dus gebruik GEEN Hoofdletters! )

Als je namelijk inlogt op het DirectAdmin-paneel, Ga naar File manager. Hier klik je op Domains -> jouwdomeinnaam.nl -> public_html. Als het goed is zie je nu geen index.php of index.html staan. Je ziet nu onderaan een invoer veld staan genaamd Create new file. Hier neem je de inhoud over uit het voorbeeld hieronder, namelijk index.html en html template aangevinkt. Je klikt vervolgens op create. Als je nu naar jouw domeinnaam gaat op het internet, zal de 403 forbidden melding verdwenen zijn en zie jij de inhoud uit jouw index.html verschijnen op jouw website.