Mijn modpack geeft een fout aan.

1. Onderzoeken van de fout:
  • Er zitten bestanden in mijn server, waaronder ook een modpack.zip - Ga naar stap 2
  • Er zitten geen bestanden in mijn server - Ga naar stap 3
  • Er is geen modpack.zip te bekennen, bestanden zijn er wel - Ga naar stap 4

Stap 2: Soms gebeurt het dat de modpack.zip half is uit gepakt, om dit op te lossen moet u ALLES verwijderen BEHALVE de modpack.zip, zodra u dit heeft gedaan, drukt u met de rechtermuisknop op modpack.zip en klikt u op "decompress". Hierna kunt u uw server opnieuw opstarten.

Stap 3: Soms kan het gebeuren dat alle bestanden weg zijn, en ook geen modpack.zip is. In dit geval moet u een paar minuten wachten (maximaal 5), mocht het hierna ook niet zichtbaar worden dient u contact op te nemen met het support team.

Stap 4: Soms is er een andere error maar blijkt het wel geslaagd te zijn, in dit geval moet u proberen uw server op te starten, lukt dit niet, dient u contact op te nemen met het support team.

Mocht er een fout ontstaan, maar deze staat niet tussen de 3 punten wordt er vriendelijk gevraagd om dit te melden bij 1 van de systeembeheerders.