Opzoek naar hoe je een sub-domein maakt?

Dan zit je hier goed!

Bij deze manier van sub-domein maken krijgt u een domein.mc-node.net IP...

Stap 1: Ga naar het gamepaneel, en login.

Stap 2: Klik op uw server.

Stap 3: Als u in het console bent van uw server. Klik dan op Subdomeinen:

Stap 4: Voer een woord in wat u als ip wilt gebruiken, bijvoorbeeld pepijn voor het IP: pepijn.mc-node.net (pijl 1)

Stap 5:Druk op Create: (Pijl 2)

Het kan 24 uur duren voordat het IP werkt. Als het niet werkt na 24 uur contacteer ons dan.