Netwerk

Als hosting bedrijf moeten wij een stabiel netwerk hebben. Niet alleen een snelle verbinding, maar ook goede beveiliging. Lees hier hoe ons netwerk in elkaar zit.
Netwerk Snelheid
Razendsnel Internet
Al onze servers beschikken over 1G uplink met een totale netwerkcapiciteit van 10G. Jouw diensten worden niet op snelheid gelimiteerd. Je profiteerd dus van enorm snel internet.
DDoS Protectie
DDoS Protectie

Wat is een DDoS aanval?
Bij een DDoS aanval worden er heel veel packages vanaf verschillende computers naar uw server gestuurd. Doordat er zo veel packages naar de server gaan, kan de server het niet meer verwerken en gaat hij dus offline.

Verschillende aanvallen
Een DDoS aanval kan gestuurd worden naar verschillende delen van het netwerk. Het kan verstuurd worden naar layer 3 (Wat wordt er bedoeld met 'layer'?), hierbij gaat een grote hoeveelheid verkeer naar, meestal de (layer 3) protocollen: IP en ICMP. Bij een layer 4 aanval wordt er heel veel verkeer via TCP verstuurd. Een layer 7 aanval gebeurd vaak via het HTTP protocol (of andere application protocollen), hier wordt ook een TCP verbinden gemaakt, maar het is moeilijker te detecteren doordat de TCP verbinden wel geldig is.

Hoe beschermen wij ons hiertegen?
Wij hebben voor alle layers DDoS protectie. Voor layer 3 en 4 hebben onze server 1,5 TBPS DDoS protectie, dit wordt geregeld in het datacenter. Voor layer 7 beschermen bij onze website met FluxCDN, tot nu toe een van de beste layer 7 DDoS protectie. Hierdoor hoeven wij ons geen zorgen te maken over DDoS aanvallen en kunt u rustig genieten van uw dienst.
Datacenter
Betrouwbaar Datacenter
Voor een goed netwerk is ook een goed datacenter nodig. Onze servers staan in het Nederlandse Tier 3 datacenter Serverius, een van de beste datacentra van Nederland.


Vragen of problemen betreft het netwerk?Het NOC is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het netwerk en dringende serverproblemen.